|
Postup přípravy
Nastrouháme si kořenovou zeleninu-mrkev,petržel a celeru více suroviny-maso,koření,ocet,sůl,smetanu,hořčici,cibuli,3 lžíce cukru,olej,máslo,masox v hrnci si rozpustíme másvlo s olejem,přidáme nastrouhanou koř.zeleninu a tak 10 min.mícháme a mícháme až se nám voda vypaří pak přidáme cibuli a opět mícháme až se cibulka osmaží dále přidáme 3 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat-tento základ trvá asi 30min.než jsem vložila maso,po 30 min.přidejte 1 lžíci hořčice a od oka ocet asi 2 lžíce,zamíchat a vložit maso,
petržel a celeru více suroviny-maso, koření, ocet, sůl, smetanu, hořčici, cibuli, 3 lžíce cukru, olej, máslo, masox v hrnci si rozpustíme máslo s olejem,přidáme nastrouhanou koř.zeleninu a tak 10 min.mícháme a mícháme až se nám voda vypaří pak přidáme cibuli a opět mícháme až se cibulka osmaží dále přidáme 3 lžíce cukru a necháme zkaramelizovat-tento základ trvá asi 30min.než jsem
|
|